Medicul Cătălin Cîrstoiu anunţă că nu îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei

| 29 mar, 18:52

Medicul Cătălin Cîrstoiu a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora s-ar retrage din competiţie pentru Primăria Capitalei. „Vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să îşi vadă de treaba lor.

 

Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt”, a adăugat candidatul PSD şi PNL la Primăria Municipiului Bucureşti.
„Nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să îşi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, întrebat dacă poate confirma informaţiile potrivit cărora ar intenţiona să se retragă din competiţia pentru Primăria Capitalei, vineri, la Târgul de promovare a produselor agroalimentare româneşti, la MADR.
Medicul Cîrstoiu a adăugat că nu şi-a abandonat „niciodată o luptă cu viaţa unui om”.
„Acum e o luptă pentru sănătatea oraşului. Sunt candidatul PSD-PNL şi aşa vom merge. Şi cu asta vreau să închidem acest subiect”, a continuat candidatul coaliţiei la şefia PMB.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ