Mesaj de ultimă oră al lui Liviu Dragnea

| 15 aug, 12:04

Mesaj de ultimă oră al lui Liviu Dragnea, adresat tuturor românilor.

Liderul PSD le transmite tuturor românilor gândurile sale calde, în această zi de mare sărbătoare, în care prăznuim “Adormirea Maicii Domnului” și serbăm Ziua Marinei Române.

"Îi onorăm și îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc țara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum și pe toți cei care activează în porturile noastre. Prin devotament și profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea și curajul de care dau dovadă le aduc respectul și prețuirea noastră!

Responsabilitatea și loialitatea demonstrate de cei care și-au dedicat viața acestei profesii în cadrul misiunilor internaționale și exercițiilor desfășurate împreună cu partenerii noștri din cadrul Alianței Nord Atlantice, arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanțial la asigurarea securităţii colective.

Sfânta Fecioara Maria să vă însoțească și să vă ocrotească mereu!

La mulți ani marinarilor şi navigatorilor români!"

Potrivit Realitatea TV, Liviu Dragnea se află pe litoral zilele acestea, dar nu participă la nicio ceremonie oficială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ