Mesajul ambasadorului SUA pentru premierul Tudose

| 30 iun, 14:34

Hans G. Klemm, ambasadorul Statelor Unite în România, a declarat în cadrul unui eveniment organizat la Timişoara că speră să aibă o colaborare bună cu noul premier Mihai Tudose.

“Sper să vedem de la noul premier şi echipa lui predictibilitate, stabilitate şi transparenţă. De asemenea, sper că acesta să aibă dorinţa de a se consulta cu populaţia atunci când se iau decizii care pot afecta economic şi social cetăţenii”, a declarat Hans G. Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti.

“România este o ţară cu un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor, iar companiile americane aleg să investească aici. Coca-Cola a inaugurat astăzi la Timişoara o nouă linie de îmbuteliere pentru doze. Coca-Cola ar fi putut investi oriunde, dar a ales Timşoara deoarece în România are tradiţie şi a colaborat foarte bine cu autorităţile”, a adăugat Klemm.

Legat de taxa pe zăhăr despre care s-a tot vorbit în spaţiul public, ambasadorul SUA a declarat că s-a încercat introducerea unei astfel de taxe şi în America la nivel local, dar încă nu s-a demonstrat eficienţa acesteia, nu s-au observat schimbări.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ