Mesajul PSD, după prelungirea stării de alertă: ”Nu este de ajuns. Ne vedem în Parlament!”

| 16 iun, 19:00

Partidul Social Democrat a reacționat marți, într-un mesaj pe Facebook, în legătură cu prelungirea stării de alertă. Deși salută decizia Guvernului de a deschide bisericile pentru slujbe în interior, PSD susține că „nu este de ajuns”.

 

„Au înțeles mesajul! Din păcate, doar parțial.
I-am avertizat că #PSD nu va vota niciuna dintre prostiile/hoțiile/șmecheriile/aberațiile cerute de ei!
Fără tunuri pentru firmele de casă.
Fără coafeze și chelneri cu ”școala vieții”.
Biserici redeschise.
Dar nu este de ajuns! Românii trebuie să se poată trata în spitale! Nu vom permite ca PNL să le mai țină goale și închise. Fără cozi ale umilinței, fără bolnavi lăsați să moară la ușile spitalelor. Cum ar putea accepta orice om normal păstrarea spitalelor închise în timp ce păcănelele au fost redeschise? Și mai primesc și subvenție de la stat??!
Ne vedem în Parlament!” se arată în mesajul PSD, potrivit Digi24.ro.
Președintele interimar, Marcel Ciolacu a declarat că PSD nu va vota „nicio prostie a PNL”.
„Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!
În final, totuși, au înțeles că pentru #PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămânerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?!
Ar trebui ca Guvernul PNL să mai facă un pas. Dacă s-ar gândi și la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul și la economie!
PSD va continua pe aceeași linie: NU VOTĂM NICIO PROSTIE a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru #sănătatea populației!”, susține Ciolacu.

 

Tag-uri: psd, stare de alertă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ