Mesajul transmis de Elena Băsescu după respingerea legii amnistiei

| 18 noi, 2014

Elena Băsescu este tot mai activă pe reţelele de socializare şi îşi prezintă punctul de vedere în legătură cu subiectele de interes ale zilei. În ceea ce priveşte respingerea legii amnistiei şi a graţierii de către Parlament, mezina preşedintelui este de părere că acest lucru reprezintă o victorie a românilor.

"Respingerea Legii Amnistiei și Grațierii în Parlament reprezintă o victorie a românilor. Mai mult ca niciodată, la aceste alegeri prezidențiale, oamenii au sancționat corupția.
Penalii care se foloseau de asemenea tertipuri pentru a se situa deasupra legii au fost obligati de romanii iesiti la vot să accepte realitatea că așa nu mai merge. Hoția nu mai are viitor în România", scrie Elena Băsescu pe facebookul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
Horia Nabot
Elenele lu' Băse, să ne cam laseeeeeeeeeeeeee !!!
Ar fi bine să mai și tacă pensionarul Băse, sigur ocupat în 2015 cu multe procese -și să meargă dom'ne la Chișinău, unde-i așteptat ca un erou - cam așa să ne mai lase, cum forțat a făcut și Năstase. Pa, pa și la gară, că ne-am săturat de voi în țară !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ