Meteo pe o lună: prognoza, revizuită. Când revin furtunile. Cum va fi vremea până pe 28 octombrie

| 01 oct, 17:27

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe octombrie. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării până pe 28 octombrie 2019.

Săptămâna 30.09.2019 – 07.10.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Excepție va face sud-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifce pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Tag-uri: meteo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ