Meteo. Un VAL de AER POLAR lovește ROMÂNIA. Temperaturi de -15 grade Celsius. ANM lansează ALERTA IERNII

| 11 feb, 10:54

Meteo. ANM a lansat alerta iernii! Un nou val de aer polar lovește România, aducând temperaturi de până la -15 grade Celsius. Vremea se înrăutățește.

Prognoza meteo, săptămâna 11-18 februarie. Conform ANM, în depresiuni, în noaptea de miercuri spre joi, temperaturile vor atinge chiar şi o minimă de -15 grade Celsius, scrie a1.ro. Cu toate acestea, în restul țării, valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval.

Marți, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte, vor predomina ninsorile, iar în est și sud-est se vor semnala mai ales ploi ziua și precipitații mixte noaptea.

În toate regiunile țării, se vor înregistra intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 1 grad.

Vremea va continua să se răcească miercuri. Cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, ziua mai ales în sud, iar noaptea îndeosebi în vest și nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 și 0 grade.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ