METEO. Vremea se încălzește, maximele vor ajunge la 20 de grade Celsius

| 12 oct, 17:19

La noapte va ploua mai ales în estul şi sud-estul ţării, dar şi la munte, regiuni în care cantităţile de apă pot fi mai însemnate.

În nordul Carpaţilor Orientali precipitaţiile vor fi mixte, iar în sudul Moldovei, în Bărăgan şi în Dobrogea vântul se va menţine alert. Temperaturile minim se vor încadra între 0 şi 11 grade, cu valori uşor mai scăzute doar în depresiuni.

Mâine vremea se va menţine rece, dar aria ploilor se va restrânge destul de mult. Acestea vor apărea pe spaţii mici în sud-est şi la munte şi cu totul izolat în restul ţării. În zona înaltă a Carpaţilor Orientali vor mai fi posibile precipitaţii mixte, iar vântul va avea unele intensificări doar în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în regiunile estice.

În zilele următoare vremea se va încălzi treptat, astfel că, de joi încolo, maximele vor depăşi chiar 20 de grade Celsius, la început în regiunile vestice, apoi şi prin sud. Ploile vor fi puţine şi slabe, iar noaptea şi dimineaţa, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

În Capitală, la noapte cerul va fi înnorat şi este posibil să mai plouă slab. Vântul va sufla cel mult moderat, iar în zori, termometrele vor indica 5 grade Celsius.

Şi în Capitală va fi frig mâine, iar vremea rămâne mohorâtă. Cerul va avea înnorări, dar condiţiile de ploaie vor fi scăzute. Vântul nu va crea probleme, iar în orele prânzului, termometrele vor indica în jur de 9 grade. Presiunea aerului va creşte uşor şi va ajunge la valori normale.

Vremea se îndreaptă încet în perioada următoare şi în Capitală. De miercuri soarele se va arăta printre nori şi vremea va începe să se încălzească. Termometrele vor indica până la 17 grade Celsius, o valoare uşor mai scăzută decât cea normală pentru mijlocul lunii octombrie. Singurul fenomen meteo notabil va fi ceaţa matinală, iar condiţiile de ploaie reapar abia la sfârşitul săptămânii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ