METODĂ GARANTATĂ de a face bani: şase persoane au strâns în trei luni peste 370.000 de lei

| 01 apr, 15:21

Şase persoane au fost depistate de poliţişti că, prin metoda "accidentul", au înşelat cu suma totală de circa 370.000 de lei mai mulţi bătrâni din municipiul Constanţa, fapte comise în anul în curs.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Carmen Şerbănescu, a informat, miercuri, printr-un comunicat remis presei, că poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au extins cercetările privind infracţiunile de înşelăciune prin metoda "accidentul" faţă de mai multe persoane, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, în prezent cercetările vizează şase suspecţi, iar numărul faptelor comise de membrii grupului s-ar ridica la 23, cu un prejudiciu total de aproximativ 370.000 de lei, produs în perioada 11 ianuarie - 4 martie 2015.

Citeste si: EMOŢIONANT! Elena Udrea este devastată. Cu cine s-a întâlnit în AREST

Suspecţii depistaţi de poliţişti sunt arestaţi preventiv, respectiv în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

"Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului", a menţionat reprezentanta IPJ Constanţa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 08:05
Gigi
Afacere tip franciza
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ