Metroul Drumul Taberei: Deschiderea ar putea avea loc în câteva zile, anunţă Ludovic Orban

| 11 sep, 18:49

Prim-ministrul Ludovic Orban a edclarat, vineri, că deschiderea metroului din Drumul Taberei pentru călători va mai dura "câteva zile, nu săptămâni sau luni".

„Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut în tot felul de speculaţii pe această temă”, a afirmat, vineri, Ludovic Orban, potrivit Digi24.

Potrivit oficialilor, magistrala ar urma să fie deschisă pentru călători cel mai târziu săptămâna viitoare. Opt comisii de specialitate au recepționat până miercuri finalul lucrărilor, iar vineri comisia centrală urmează să decidă punerea în funcțiune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 02:16
OffedRabe
furosemide 12.5 mg for dogs
order lasix over the counter For node negative patients, size is the most important prognostic factor and is routinely used to make decisions about adjuvant treatment

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ