Miami Open: Serena Williams este în semifinale. Ar putea juca împotriva Simonei Halep

| 01 apr, 23:14

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 (4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea juca in compania Simonei Halep, daca favorita numarul 3 va trece de Sloane Stephens.

Meciul dintre Williams si Lisicki a durat doua ore.

In semifinale, Serena Williams ar putea juca in compania Simonei Halep, locul 3 mondial si a treia favorita, daca sportiva din Constanta va trece de americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA.

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens va avea loc in aceasta noapte, de la ora 02.00.

In cealalta semifinala se vor intalni Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, si Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12.

 

Citeşte şi: Simona Halep și Roger Federer, pe afișul oficial al turneului de la Madrid

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 01:53
Newproiect Gabriel
Fluxul abundentei curge întotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ