Michael Schumacher face PROGRESE! Anunţul a fost făcut de managerul fostului pilot din Formula 1

| 24 mai, 14:21

Managerul celebrului Michael Schumacher, Sabine Kehm, a risipit ceaţa în ceea ce priveşte starea de sănătate a fostului idol din Formula 1, accidentat grav la schi în decembrie 2013. Schumacher s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape şase luni.

"Suntem fericiţi să putem spune că face progrese, şi spun asta raportându-mă la gravitatea rănii pe care a suferit-o la cap", a declarat Sabine Kehm.

 

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. Germanul a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

 

Citeşte şi: ŞOC! Un SMS trimis de la casa lui Schumacher i-a făcut să PLÂNGĂ pe cei de la Ferrari

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ