Mierea cu lămâie - beneficii NEBĂNUITE pentru sănătate

| 24 iun, 2014

Prin combinarea mierii cu lamaie se dubleaza efectul si se obtine un remediu naturist excelent, care fortifica sistemul imunitar si ajuta la scaderea in greutate, printre multe altele.

Divahair.ro prezinta 10 beneficii nebanuite pe care le are mierea cu lamaie, care te vor convinge ca niciunul dintre cele doua alimente nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie!
1. Reducerea stratului adipos

 

Multi nutritionisti recomanda ca dimineata sa bei o cana de apa calduta , care ajuta metabolismul sa lucreze in forta inca de la primele ore ale zilei. Daca la aceasta adaugi suc de lamaie, proaspat stors, si putina miere, licoarea obtinuta te poate ajuta sa reduci grasimea de pe abdomen si obezitatea. Cantitatea de calorii din lamai este neglijabila, iar mierea contine zaharuri provenite din fructe, care sunt mult mai usor de digerat. In acelasi timp, organismul primeste o portie zdravana de energie, printr-un combustibil 100% natural.

 

2. Tratarea infectiilor respiratorii


Nu degeaba bem ceai cu lamaie atunci cand ne prinde gripa. Mierea cu lamaie actioneaza ca expectorant si ajuta la eliminarea mucozitatilor din tractul respirator. Adauga o lingura de miere si doua linguri de suc de lamaie in apa calduta sau intr-un ceai antigripal. Bea aceasta combinatie de cateva ori pe zi pentru a scapa rapid de tuse si iritare in gat.

 

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ