MIHAELA RĂDULESCU şochează din nou! Dezvăluiri fără perdea despre ce face în pat cu iubitul său

| 26 mai, 21:14

Mihaela Rădulescu susține că nu-i plac deloc relațiile de la distanță, dar destinul a făcut ca în ultimii ani exact de asta să aibă parte. După ce s-a despărțit de Dani Oțil, ea l-a întâlnit pe austriacul Felix Baumgartner.

 

Mihaela Rădulescu a reușit de-a lungul timpului să stârnească numeroase controverse prin aparițiile, gesturile și discursul ei. Cu toate acestea, este în continuare una dintre cele mai apreciate vedete din România și publicul e dornic să știe cât mai multe lucruri despre ea. Din acest motiv, zvonurile și bârfele în ceea ce o privește nu mai contenesc. Întrebată dacă aceste lucruri îi afectează relația cu Felix Baumgartner, vedeta a răspuns că iubitul știe să filtreze foarte bine informația.

”Cred că Felix știe despre mine ce a simțit și a văzut din prima clipă și ce am trăit în jumătatea asta de an de când suntem împreună. M-a cunoscut în România, unde a văzut sau a auzit și părerea altora, dar e un bărbat cu filtrele de gândire funcționale și foarte curate. Mereu încearcă ba câte o femeie, ba câte un zia­rist să-i bage pe gât și pe mesaje informații ciudate și defăimătoare despre mine, dar râdem împreună de strădania lor, mai ales a femeilor „preocupate" de soarta lui. Presa de scandal nu i se pare nici lui vreun reper de judecată, a trăit și el, ca protagonist, destule povești îndoielnice în ziare, fiind o celebritate și are aceeași re-laxare ca și mine pe această temă”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista VIVA.

Cât despre limba în care vorbesc Mihaela și Felix, diva susține că știe suficiente limbi încât să se înțeleagă cu oricine. Acum învață germana, dar până când o va stăpâni se folosește de engleză.

”Da, vorbim în engleză, iar eu fac pro­grese în germană, pentru că mi-am luat un profesor. Vorbesc destule limbi străine cât să comunic cam ori­unde și cu oricine, așa că-s încântată să descopăr și să învăț și limba germa­nă. Facem și dragoste în engleză, știi ?”, a mai spus Mihaela Radulescu.

 

Citeşte şi: ANDREEA MARIN a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre rivala sa, MIHAELA RĂDULESCU

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ