Mihai Constantin: Guvernul a aprobat înfiinţarea Spitalului Public al Sectorului 6 din municipiul Bucureşti

| 06 iun, 19:06

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat joi că Guvernul a aprobat înfiinţarea Spitalului Public al Sectorului 6 din municipiul Bucureşti. Unitatea sanitară va fi construită pe Bulevardul Timişoara şi va avea o capacitate de 307 paturi. Investiţia este estimată la 145,8 milioane de euro iar durata lucrărilor este de trei ani din momentul demarării execuţiei.

 

”Guvernul a aprobat înfiinţarea Spitalului Public al sectorului 6 din municipiul Bucureşti. Se pun astfel bazele construcţiei primului spital public generalist construit în ultimii 45 de ani în Sectorul 6 şi primul de acest fel construit în Bucureşti în ultimii 34 de ani”, a anunţat Mihai Constantin.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, unitatea sanitară va fi construită pe Bulevardul Timişoara, va avea o capacitate de 307 paturi, 257 de paturi pentru spitalizare continuă şi 50 de paturi pentru spitalizare de zi, pentru afecţiuni precum neurologie, cardiologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie, neonatologie, chirurgie, terapie intensivă, oncologie şi oftalmologie.
Constantin a mai spus că spitalul este estimat la 145,8 milioane de euro iar durata lucrărilor este de trei ani din momentul demarării execuţiei.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ