Mihai Constantinescu a murit! Legendarul artist s-a stins din viață după cinci luni de suferință

| 29 oct, 19:21

 

O veste tristă a fost confirmată în urmă cu puțin timp: artistul Mihai Constantinescu a murit. Informația a fost făcută publică de România TV

 

 

El s-a stins pe patul de spital. Acestă veste vine după ce informațiile de acum câteva zile erau îmbucurătoare. Atunci, soția lui Mihai Constantinescu era optimistă în privința stării de sănătate a artistului. Un gest al acestuia a încurajat-o și a facut-o fericită pe Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, a spus, Simona, soția lui Mihai Constantinescu.
Informația despre decesul artistului a fost confirmată de familie.
Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat în urmă cu 10 minute că Mihai Constantinescu a murit, potrivit Capital.ro.
În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent.
Pe data de 13 mai Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea sa era deosebit de gravă. Artistul fusese internat la spitalul Floreasca.
Mihai Constantinescu avea 73 de ani și s-a stins după cinci luni de comă.
Artistul era cunoscut și în Republica Moldova. Împreună cu Anastasia Lazariuc, mai mulți ani, cântărețul a format un duet popular pe ambele maluri ale Prutului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ