MIHAI LEU a dezvăluit cum a scăpat de cancer

| 13 iul, 13:40

Mihai Leu este în al nouălea cer de fericire, după ce medicii l-au anunţat că a reuşit să scape de cancer. Fostul pugilist a dezvăluit tuturor "reţeta" lui şi a spus că medicii nu pot lucra singuri.

Mihai Leu a confirmat pentru Antena Stars faptul că ultimele analize au arătat faptul că în corpul lui nu mai există nicio celulă canceroasă. Fostul pugilist a spus că a dus lupta împotriva cancerului cu optimism, încrederea în propriile forţe completând eforturile medicilor.

"Întotdeauna trebuie să gândeşti pozitiv. Eu sunt o fire optimistă şi gândesc că trebuie să reuşeşti să treci peste toate greutăţile în viaţă. La spital, oamenii au fost tot timpul lângă mine. Din punct de vedere psihic, cred că am reuşit să depăşesc cu bine acea perioadă grea şi să privesc cu optimism spre viitor. Toţi cei care au probleme de sănătate trebuie să aibă foarte multă încredere în ei. Este foarte important ca oamenii să aibă un psihic foarte puternic şi asta îi ajută şi pe medici", a declarat Mihai Leu pentru Antena Stars.

Mihai Leu are 47 de ani, a devenit celebru ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fără să fie vreodată înfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003, iar acum este managerul unei echipe ce concurează în Campionatul Național de Raliu.

 

Citeşte şi: TOP CINCI al celor mai cancerigene alimente: efectul lor se AMPLIFICĂ pe căldură

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ