Mihai Răzvan Ungureanu are ambiția să fie votat ca președinte de Elena Udrea

| 14 ian, 2014

Preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat marţi că ambiţia sa este să fie preşedintele "pe care îl va vota doamna Udrea şi pe care îl va şi respecta".

Afirmaţia liderului FC a survenit unei întrebări cu privire la opinia sa faţă de declaraţia deputatului PDL Elenei Udrea, potrivit căreia "multe se vor schimba după europarlamentare, chiar şi candidaţii anunţaţi la preşedinţie în acest moment s-ar putea schimba".

"În momentul în care ajungi la speculaţii de genul acesta, e cam ca la karaoke. Aceeaşi melodie cântată uneori mai bine, alteori mai fals. Eu, personal, constat cu simpatie, comentatorii noştri - ai partidului şi ai mei - că le cam stăm în gât unora. Nu ştiu cum se face că în momentul în care construieşti un proiect nou, când ai un partid de mii de oameni, trei sferturi cetăţeni care nu au făcut niciodată politică, încurci planuri, nu-i laşi pe oameni să se odihnească sau să-şi vadă de treburile lor (...)", a spus Ungureanu la o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Ungureanu a mai afirmat că va fi un candidat care va încerca să-i convingă pe români fără charismă, dar cu principii, cu soluţii, cu idei, cu îndrăzneală şi cu speranţa că se poate mult mai bine în România.

'Îi lăsăm pe români să aleagă. Charismă şi vid sau fără charismă şi rezultate. Voi fi un candidat fără charismă, dar o să încerc să conving românii că se poate şi fără charismă, dar cu speranţă că se poate mai bine', a mai precizat Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ