Elena Udrea: Mi-ar plăcea să fiu preşedintele ţării

| 10 ian, 2014

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei „Q Magazine”, că României „îi lipsesc liderii care să fie capabili să construiască ceva concret” şi, în context, a precizat că „i-ar plăcea” să câştige cursa pentru Cotroceni.

Vorbind despre relaţia sa cu puterea, Elena Udrea a declarat că a urmărit să obţină o funcţie publică pentru a-şi măsura forţele. „De aceea am vrut să am o funcţie în administraţie, pentru a putea demonstra ce vreau şi ce pot să fac pentru oameni. Pentru a arăta motivul pentru care am ales să fac politică. Cel mai mult îi lipsesc acestei ţări liderii care să fie capabili să construiască ceva concret. De vorbe ori idei nu ducem lipsă. Nu are însă cine să le pună în practică, aşa că aproape stăm pe loc de 24 de ani. Mi-ar plăcea să fiu preşedintele ţării”, a afirmat Udrea, potrivit adevarul.ro.

În opinia sa, funcţia de preşedinte este preferabilă celei de premier. „Prim-ministru eşti numit şi cel care ocupă această funcţie poate fi, uneori, doar interfaţa unor interese oculte. Preşedinte eşti însă ales de milioane de oameni direct, ai în spate sprijinul şi susţinerea lor. Dintr-o asemenea perspectivă, greu poţi spune despre un şef de stat că poate fi controlat. Prefer, deci, o funcţie aleasă în detrimentul uneia în care te numeşte partidul”, a argumentat deputatul PDL.

Totodată, ea a dat asigurări că nu are de gând să se retragă din viaţa politică. „Astăzi sunt un simplu membru de partid, pentru că aşa am ales eu pentru moment. Deci, eu văd ceea ce fac, prezenţa mea în politică, pe termen lung şi în mod profund”, a conchis Udrea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 2014
El Condor
Conform legilor in igoare, daca indeplineste conditiile, poate sa devina. Nu mai ca nu cum vrea ea, ci cum vor alegatorii din toata tara ( nu numai cei din mun. Roman )
10 ian, 2014
LUCY
SA SE OCUPE DE AGRICULTURA MAI BINE
10 ian, 2014
Bubu Nelu
Mie NU!
10 ian, 2014
maria
Dupa un dobotoc sa vina o dobitoaca?! Doamne fereste-ne!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ