Turcan: Dacă Udrea nu susţine decizia PDL privind candidatul, poate ar trebui să meargă la un alt partid

| 14 ian, 2014

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat că Elena Udrea ar putea să se ducă la un alt partid dacă nu o mulţumeşte candidatul PDL pentru prezidenţiale şi aceasta ar trebui să decidă dacă susţine decizia "bazei PDL" pentru prezidenţiale.

"PDL are un candidat la Preşedinţia României în persoana lui Cătălin Predoiu. Un candidat serios, profesionist şi credibil, cu potenţial cel puţin ca al altor aspiranţi la funcţia de preşedinte. Dacă Elena Udrea nu susţine voinţa şi decizia a 80% din membrii PDL, poate că ar trebui să meargă la un partid al cărui candidat îl susţine. În PDL, oficial, deschis şi responsabil nu se vorbeşte de alt candidat", a precizat Raluca Turcan, citată de Mediafax.

Ea a arătat că PDL a avut un proces intern de alegere a candidatului pentru prezidenţiale şi a apreciat că Udrea ar putea să facă altă mutare politică dacă nu e mulţumită de acest candidat.

"PDL a avut un proces intern şi, dacă nu e mulţumită cu opţiunea colegilor din PDL, este spaţiu pentru o mutare unde să găsească un candidat care s-o mulţumească. Tot felul de opinii exprimate public despre alţi candidaţi decât cel ales de baza partidului nu fac altceva decât să slăbească PDL. Elena Udrea ştie foarte bine asta şi de aceea cred că, din respect faţă de echipa PDL, ar putea să se hotărască: o susţine sau nu", a precizat Turcan.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că "se vorbeşte" despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia.

"După europarlamentare vom vedea care ar fi cel mai bun candidat pentru partidele de dreapta, în speranţa că după europarlamentare se vor aduce argumente pentru a merge cu un candidat comun la prezidenţiale. E devreme să spunem ce se va întâmpla cu candidatura domnului Predoiu, aşa cum noi pe dreapta mai avem un candidat, pe domunul Ungureanu şi se vorbeşte şi de candidatura lui Emil Boc", a afirmat Elena Udrea la Adevărul live.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ