Mihai Tudose, atac exploziv la PSD și la Dragnea: ”Tati, nu cumva îți dă eroare?”

| 28 feb, 15:21

Mihai Tudose, fostul premier, a avut o ieșire explozivă după ce PSD a acuzat, pe Facebook, că din cauza faptului că președintele Klaus Iohannis nu promulgă bugetul, în România e blocată construcția a 40 de grădinițe pe zi.

"Despre ipocrizie... Și minciună. PSD a postat pe site-ul propriu că e jale. Că Președintele nu a promulgat bugetul și că România pierde zilnic 20 milioane de euro din cauza aceasta. Presupunem că e corect (cu toate că nu e). Dar dacă e corect ceea ce zice PSDragnea, putem să întrebăm cine plătește cele 900 de milioane de euro aferente întârzierii prezentării și adoptării? Fiindcă bugetul a fost adoptat pe 15 februarie. Deci poate ne spune PSDragnea cum e cu cele 900 de milioane de euro", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Mai mult decât atât, într-un interviu acordat pentru Adevărul, Tudose l-a atacat direct pe Liviu Dragnea, acesta fiind întrebat dacă nu riscă ca Pro România să fie fie etichetat drept noul UNPR, după ce a racolat mai mulţi parlamentari.

”Retorica este absolut fabuloasă. Dragnea anunţă cu mândrie că „o să luăm noi 10 parlamentari din altă parte“. Tati, nu cumva îţi dă eroare? Cei care pleacă de la un partid la altul nu sunt buni, dar tu îi iei de buni? Noi am plecat de la Putere în Opoziţie. Un mic recurs la memorie ne arată că domnul Dragnea a plecat de la Opoziţie la Putere”, a spus Mihai Tudose.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ