Mihai Tudose, despre alegerile din acest an: „Nu poţi face campanie pentru locale şi europarlamentare. E diferit”

| 25 ian, 20:29


Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a adus în discuţie alegerile din acest an şi a spus că „nu poţi face campanie pentru locale şi europarlamentare”, fiind ceva diferit. Social-democratul a mai spus că există două excepţii constituţionale.

 

„Sunt două scutiri din cele patru care nu pot fi mutate constituţional. Este vorba de europarlamentare, unde data se stabileşte la Bruxelles şi alegerile parlamentare, naţionale. deea asta de a avea alegeri înainte se practică şi în America şi prin alte ţări. Pentru asta au timp în două, trei luni, primarii aleşi să vină la primărie şi să preia din mers. Ideea nu a fost pusă oficial pe masă. Poate unii îşi doresc asta”, a declarat, Mihai Tudose, joi la Antena 3 CNN.
El a mai precizat că „ideea va merge în cadrul structurilor partidelor”.
„Sunt lucruri complicate, dar pe de-o parte avem beneficiul că nu mai avem, dacă vorbim de scenariul alegerilor locale aduse în luna iunie, din septembrie până în decembrie un haos total în România”, a conchiss Tudose.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ