Mihai Tudose, despre Siegfried Mureşan: „Poate cineva îi face un consult. Mi-e şi jenă să-i dau numele“

| 02 aug, 12:39

Premierul Mihai Tudose s-a arătat nemulţumit de criticile pe care europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan le-a adus Guvernului pentru proiectul privind relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului la Bucureşti, avertizandu-l că va discută cu "liderii domniei sale".

"O să încerc să am o discuţie cu partidul domniei sale. România face eforturi deosebite să mute la Bucureşti Agenţia Europeană a Medicamentului. Am găsit sediul, s-a depus documentaţia, încercam să ne facem lobby. Un europarlamentar român spune că sediul nu e bun, că e bătaie de joc şi că nu se poate să fie mutată Agenţia respectivă de la Londra la Bucureşti fiindcă aşa vrea Guvernul României. El e român. Nu dau nume, că mi-e şi jenă, nu merită pomenit“, a spus Mihai Tudose despre Siegfried Mureşan într-un interviu pentru Agerpres.  „Nu doresc să discut cu dumnealui, dar am să am o discuţie cu liderii domniei sale. Am înţeles, suntem cu toţii români, el reprezintă România acolo. Înţeleg declaraţii politice, că nu-i place de cineva sau cum acţionează cineva, e altceva. Dar când prin acţiunile domniei sale chiar aduce deservicii României şi deservicii grave, poate cineva îi face un consult, nu ştiu", a mai spus  Mihai Tudose. 

Europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan a criticat ieri Guvernul pentru că a ales pentru relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului o clădire aflată abia în construcţie, situată în Pipera, cea mai aglomeratră zonă a Capitalei. „Guvernul PSD - ALDE a depus candidatura României pentru relocarea Agenţiei Europene pentru Medicamente (AEM) din Londra la Bucureşti şi a propus un loc de construcţie a noului sediu care pare ales să garanteze eşecul ţării noastre în această competiţie. Guvernul, aşa cum ne anunţă victorios într-un comunicat de presă, propune construirea noului sediu în spatele staţiei de metrou Pipera. Este chiar staţia de metrou unde, la orele de vârf, se stă la coadă şi câte 10 - 15 minute numai ca să ajungi la peron. În plus, mai este legat de restul oraşului doar printr-o linie de tramvai pe care circulă tramvaiul numărul 16, care merge spre Piaţa Sfântul Gheorghe, traseu care durează cam o oră, fără aer condiţionat în vagoane, şi tramvaiul 36, care merge spre o zonă de periferie a oraşului, Republica. Nicio linie de transport public nu leagă zona de Aeroportul din Otopeni, transportul până şi de la aeroport este o aventură chiar şi pentru bucureştenii care cunosc bine oraşul şi sunt familiarizaţi cu sistemul său de transport public învechit şi depăşit moral“, a spus Mureşan. 

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ