Mihai Tudose, primul mesaj în ziua marelui război din PSD!

| 15 ian, 11:02

Mihai Tudose a transmis, în urmă cu puţin timp, pe pagina de Facebook, un mesaj de Ziua Culturii Naționale. Premierul spune că România trebuie să renască în anul Centenarului.

”Sărbătorim astăzi Ziua Culturii Naționale, un moment prielnic pentru a reflecta asupra contribuției constante pe care cultura o are în dezvoltarea statului și a fiecăruia dintre noi în parte. De-a lungul veacurilor, cultura a unit oamenii și a dat contur identității naționale.

 

Ea ne-a ajutat să dărâmăm barierele prejudecăților și, în momente grele, a scos la lumină spiritualitatea. Cultura oferă cetățenilor săi sentimentul mândriei și al demnității și conferă statului aura unicității.

 

Deloc întâmplător, Ziua Culturii coincide cu ziua de naștere a celui mai mare poet al României, Mihai Eminescu. La 168 de ani de la nașterea sa, Eminescu rămâne un exemplu despre cum să armonizezi tradiția cu modernitatea, fiind, totodată, expresia absolută a culturii românești.

 

Avem datoria de a transmite generațiilor viitoare cultura, luată cu împrumut de la toți cei care au consolidat-o. Anul Centenarului reprezintă cea mai bună ocazie să arătăm respectul cuvenit culturii și să ducem mai departe conștiința și identitatea românească”, arată Mihai Tudose.

 

Astăzi, de la ora 16.00, se va întruni Comitetul Executiv Naţional al PSD.

 

Şedinţa este convocată la solicitarea mai multor lideri ai partidului, între care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au susţinut că situaţia din partid trebuie rezolvată de urgenţă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ