Mihai Tudose: Se impunea remanierea lui Virgil Popescu. O mare parte din haosul de astăzi i se datorează

| 30 aug, 19:05

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat că se impunea remanierea lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei deoarece mare parte din haosul care este în prezent i se datorează. El a adăugat că este o opinie personală, iar atributul remanierii este al premierului.

 

„Nu. Eu îmi menţin opinia că o mare parte din haosul de astăzi i se datoarează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare om poate să aibă o idee. Domnia sa a aplicat ideea lui, i-a convins pe cei responsabili de ideea lui. Rezultatele nu sunt cele scontate”, a afirmat Mihai Tudose, întrebat într-o conferinţă de presă dacă are încredere că Virgil Popescu va gestiona bine situaţia complicată din această iarnă.
Chestionat dacă se impunerea remanierea ministruluIui Energiei, Tudose a răspuns: „Da, dar este problema premierului. Punctul meu de vedere personal este că se impunea”.

 

Tag-uri: virgil popescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ