Mii de internauţí cer demisia lui Liviu Dragnea

| 17 aug, 15:19

După evenimentele din Piaţa Victoriei şi pe fondul lipsei oricărei reacţii a autorităţilor faţă de oamenii care au avut de suferit, liderul PSD Liviu Dragnea a devenit principalul "încasator" al criticilor, pe reţelele socializare. Ultimele sale postări au atras mii de comentarii, în cea mai mare parte negative.

Cele mai furioase reacţii le-a provocat chiar mesajul transmis de Dragnea miercuri, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Mai precis, chiar formula de adresare "Transmit TUTUROR ROMÂNILOR gândurile mele calde....".

"Te rog să inlocuiești "tuturor românilor" cu "tuturor interlopilor și borfașilor mei"! Demnitatea imi este lezată cu astfel de apelative generalizate," a reacţíonat unul dintre cei deranjaţi de mesajul liderului PSD.

"Spui acolo “transmit tuturor romanilor...” Eu sunt roman dar nu am nevoie de urările tale. Mie ca roman, mi-e rușine cu tine," este un alt comentariu.

Alte comentarii sunt ironice: "Românilor le-ai dat gaz cred ca la asta te referi cu ,,gânduri calde"." sau "Măi Dragnea, de ce nu vrei tu sa-ti faci regiunea autonoma Teleorman?" i-au transmis alţi internauţi.

Liviu Dragnea nu este singurul lider PSD al căruia cont de FB a fost inunudat de critici. Şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a avut parte de acelaşi tratament, criticile venind din partea celor care-i reproşează lipsa de implicare într-o problemă majoră de sănătate.

"Doamna sunteti amabila sa ne spuneti ce se intampla cu oamenii intoxicanti de jandarmi vineri? Lasati-ne cu caldura sufleteasca." i-a transmis un internaut. "Să vă fie RUȘINE! Sunteți medic și taceți în privința oamenilor atacați cu gaze de trupele SS ale lui Dracnea! " este un alt mesaj transmis ministrului Sănătăţii.

Majoritate liderilor PSD s-au asigurat că nu pot fi bombardaţi de critici pe reţelele de socializare, aşa că şi-au dezafectat sau restricţionat opţiunea de "comentarii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ