MILIONAR, în ipostază jenantă! Cum şi-a găsit Lamborghini-ul în parcare

| 11 iun, 18:46

Unul dintre cei mai bine cotați afaceriști bucureșteni, Dan Nicorescu, s-a ales, astăzi, cu mașina blocată de caracatițele Poliției Rutiere Constanța.

La cei 50 de ani, Nicorescu deține o avere de 40-50 de milioane de euro și este unul dintre numele controversate ale protipendadei din Capitală. Privit ca o apariție excentrică, târgovișteanul cu afaceri la nivel național are cu ce se lăuda. Afaceristul are o vilă în București și diferite colecții de limuzine, ceasuri sau stilouri rare, iar numele său a apărut în vestitul dosar al 'Prostituatelor de lux', în compania unor bogătași la fel de celebri: Ionuț Columbeanu, Ioan Nicolae, etc.

Averea nu garantează, însă, imunitate în fața Serviciului Rutier Constanța, ai cărui reprezentanți nu au fost impresionați de forma, culoarea sau numărui cailor-putere ai bolidului de lux din posesia acestuia. Așa că i-au montat caracatițe pe roțile autovehiculului Lamborghini, blocându-i astfel plecarea.

Sigur, în cazul lui Dan Nicorescu nu se pune problema cuantumului amenzii, ci a... indispoziției pe care i-ar fi produs-o acțiunea 'în forță' a rutieriștilor constănțeni.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook 'Parchez ca un bou', unde au strâns mai multe comentarii ironice.

 

Citeşte şi: Beizadeaua Micula, cu Ferrariul pe terasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ