Milionarul Cătălin Chelu a fost dat în urmărire internaţională

| 24 sep, 2014

Omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu a fost dat în urmărire internaţională, după ce acesta a primit o sentinţă definitivă şi nu s-a prezentat la arest, au confirmat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Pe 11 septembrie, Chelu a fost dat în urmărire naţională, dar cum nu a fost de găsit, oamenii legii au fost nevoiţi să-l dea în urmărire internaţională.

Cătălin Chelu a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul 'Mită la MAI', pentru tentativă de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne, Dan Valentin Fătuloiu.

În urmă cu un deceniu gălăţeanul era considerat unul din cei mai puternici oameni de afaceri care joacă la bursa românească, având acţiuni de zeci de milioane de euro.

Citeşte şi: Miliardarul Cătălin Chelu, condamnat definitiv la şase ani închisoare

Tag-uri: catalin chelu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ