Milionarul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

| 26 aug, 12:43

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul București i-a prelungit miercuri mandatul cu încă 30 de zile.

Instanța a admis propunerea procurorilor de prelungire a arestului preventiv. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată, însă este executorie.

Abdullah Atas este cercetat pentru omor calificat, după ce polițistul de la Rutieră Gheorghe Ionescu pe care l-a lovit cu mașina la începutul lunii august a decedat săptămâna trecută în urma rănilor grave, scrie Agerpres.

Citeşte şi:  Milionarul turc care a ucis un poliţist RISCĂ închisoare PE VIAŢĂ. El este cercetat pentru OMOR CALIFICAT

El a fost adus luni la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a i se aduce la cunoștință noile acuzații, el fiind cercetat inițial pentru tentativă de omor.

La începutul lunii august, omul de afaceri turc nu a respectat semnalele regulamentare de oprire făcute de polițistul Gheorghe Ionescu și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Gheorghe Ionescu, înmormântat duminica trecută, a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism și sacrificarea vieții în misiune.

Polițistul avea 44 ani, era căsătorit și lucra de 23 de ani în Ministerul Afacerilor Interne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ