Ministerul Comunicaţiilor organizează o dezbatere publică pe tema reglementării domeniilor '.ro'

| 27 apr, 12:12

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) organizează, joi, o nouă etapă a procesului de consultare publică privind reglementarea Domeniului de Nivel Superior '.ro'.

Întâlnirea va avea loc la sediul ministerului de resort şi va avea ca temă rezultatele chestionarului intitulat "Principiile de reglementare ale domeniilor .ro'. 

De asemenea, pe durata evenimentului, vor fi prezentate rezultatele aplicării chestionarului publicat de MCSI în cadrul consultării publice şi vor fi dezbătute principiile pe baza cărora va fi redactat proiectul de lege. 

Consultarea publică demarată de Ministerul Comunicaţiilor, prin care actorii din industria IT&C au fost invitaţi să completeze online un chestionar specific privind reglementarea domeniilor '.ro', s-a încheiat pe data de 28 februarie, iar începând din 1 martie, timp de trei luni, un grup inter-instituţional va redacta proiectul de lege, pornind de la punctele de vedere primite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ