Ministerul Economiei, 1,5 milioane pentru servicii de asistenţă tehnică

| 23 apr, 2013

Ministerul Economiei vrea să cumpere servicii de asistenţă tehnică în valoare de 1,5 milioane de lei, pentru a sprijini Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice".

"Obiectivul principal al contractului este să furnizeze asistenţă Ministerului Economiei - AMPOSCCE - în gestionarea corespunzătoare a fondurilor alocate prin asigurarea unui proces de selecţie calificat şi transparent şi selectarea de propuneri de proiecte mature care corespund obiectivelor Axei prioritare I, operaţiunea "Poli de competitivitate", conform e-licitatie.ro.

Durata contractului este de 5 luni, începând de la data atribuirii acestuia. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 mai 2013, ora 12.00.

Pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare termenul limită este 6 iunie 2013, ora 10.00, acestea urmând să fie deschise o oră mai târziu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ