Ministerul Economiei va aveau un nou secretar de stat, Bogdan Badea

| 05 iun, 2013

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat miercuri că va aveau un nou secretar de stat, Bogdan Badea, care se va ocupa de industria extractivă şi de armament.

"Colegul meu, domnul Ciocănea este la o întâlnire despre fondurile europene, colegul meu domnul Donescu este la Oslo şi colegul meu nenăscut, Badea este la aprobare la primul ministru. Este viitorul secretar de stat pe care o să vi-l prezint într-o viitoare întâlnire. A fost aprobat în unanimitate de către noi, de către PNL pentru că PNL-ul consideră că trebuie să îmi ofere un ajutor şi procedural aşa se face", a spus Varujan Vosganian, potrivit Agerpres.

Bogdan Badea vine pe locul lăsat liber de Gelu Ştefan Diaconu, care a plecat la ANAF. Potrivit declaraţiilor lui Varujan Vosganian, Bogdan Badea a lucrat în domeniul energetic şi o să ocupe cu industria de apărare şi de cea extractivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ