Ministerul Educaţiei: Alte 12 unităţi de învăţământ au intrat în scenariu roşu

| 18 sep, 16:24

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri, 18 septembrie 2020, că alte 12 unităţi de învăţământ au intrat în scenariul roşu, ce prevede predarea exclusiv online.

În prezent sunt: 321 unităţi funcționează numai în sistem online, fără prezența copiilor la școală, în timp ce în scenariul galben sunt u 16 unități de învățământ mai mult, iar în scenariul verde, cu 28 mai puțin.

Conform datelor transmise de inspectoratele școlare județene (inclusiv al municipiului București), se înregistrează următoarea situație:

- 12.953 de unități de învățământ în Scenariul 1: participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

- 4.391 de unități de învățământ în Scenariul 2. Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

- 312 de unități de învățământ în Scenariul 3: participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Citeşte şi ALEGERILE LOCALE 2020: Minivacanţă şcolară în şcolile din Bucureşti unde se amenajează secţii de votare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ