Ministerul Fondurilor Europene va plăti 280 euro pe zi experţilor care evaluează proiectele depuse

| 26 apr, 2013

Experţii care vor evalua proiectele depuse în special în domeniul competitivităţii şi vor verifica cererile de rambursare vor fi plătiţi de Ministerul Fondurilor Europene cu 280 de euro pe zi. Aceştia vor fi plătiţi din bani europeni, prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică, fondul fiind de aproximativ 7 milioane de euro pentru o durată de doi ani.

Ministerul Fondurilor Europene caută  experţi care să evalueze proiectele depuse în special în domeniul competitivităţii, dar şi să verifice cererile de rambursare, iar remuneraţia se ridică la 280 de euro pe zi.

"Am lansat astăzi pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene o procedură prin care dorim să angajăm companii de recrutare de personal pentru a aduce experţi pe aceste domenii. Toţi aceşti experţi vor fi puşi la dispoziţia ministerului, a autorităţilor de management", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Plata va fi de 280 de euro pe zi, cu condiţia ca evaluarea unui proiect să se facă într-un termen rezonabil, de exemplu trei zile.

Ministrul a mai precizat că experţii vor fi plătiţi din bani europeni, prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică, fondul fiind de aproximativ 7 milioane de euro pentru o durată de doi ani.

'Termenul este 10 mai, se depun ofertele celor interesaţi şi toate acele companii care au codul CAEN legat de partea asta de recrutare pot depune ofertele. Am indicat şi un profil de experţi pentru ceea ce au de adus aceste firme ca şi CV-uri. Se vor evalua CV-urile şi din ce vom primi ne vom orienta în special către aceste domenii prioritare: evaluare, selecţie",a explicat ministrul.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ