Ministerul Justiţiei publică astăzi rapoartele GRECO. Birchall, lapidară în declarații

| 09 iul, 10:21

Ministerul Justiţiei va publica, la ora 11:00, rapoartele GRECO, atât pe pagina proprie de internet, cât şi pe pagina GRECO, în limbile română şi engleză.

Ana Birchall a vorbit scurt în această dimineață, la sosirea la Ministerul Justiției.

"Dupa publicarea rapoartelor GRECO, vom avea tot timpul din lume sa discutam. Ca orice raport, ca orice analiza, raportul GRECO e important. Cand esti intr-un club, este nevoie sa respecti regulile. Va rog foarte mult, permiteti-mi sa nu ma pronunt acum pe recomandarile din raportul GRECO", a spus, sec, ministrul Justiției, în urmă cu puțin timp.

Pe 4 iulie, Ana Birchall a anunțat că Guvernul a autorizat publicarea celor două rapoarte privind România, pentru data de 9 iulie, ora 11:00.

”Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a comunicat oficial Secretariatului Executiv al Grupului Statelor împotriva Corupţiei (GRECO) decizia Guvernului României de a autoriza publicarea celor două rapoarte privind România: «Raportul de follow-up la Raportul ad-hoc privind România » şi  «Raportul interimar de conformitate din cadrul rundei a patra de evaluare privind România » a fost mesajul Ministerului Justiţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ