Ministerul Sănătăţii: Un nou caz cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România

| 09 dec, 17:47

 

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, că un nou caz cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani din Braşov, soţul femeii confirmată cu aceeaşi tulpină.

 

 

”Un nou caz cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Braşov, contact de familie cu pasagera cursei din Africa de Sud care a aterizat la Bucureşti în data de 30 noiembrie 2021 şi care a fost confirmată cu tulpina OMICRON în data de 4 decembrie 2021”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii, potrivit News.ro.
Sursa citată a precizat că bărbatul este izolat la domiciliu, iar starea sa de sănătate este bună. Bărbatul este soţul femeii care a fost confirmată anterior cu aceeaşi tulpină.
Bărbatul este vaccinat cu schema completă de vaccinare.
Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 3 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2.
Autorităţile aşteaptă în continuare rezultatele finale ale secvenţierii probei în cazul sportivului din Baia Mare. El a fost pozitiv la testul pentru coronavirus, iar datele iniţiale indică tulpina OMICRON.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ