Ministrul Adrian Curaj îi va prezenta lui Cioloş o ANALIZĂ privind comisiile de EVALUARE a tezelor de DOCTORAT

| 02 dec, 20:02

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, îi va prezenta premierului Dacian Cioloş, joi, în şedinţa săptămânală a Executivului, un punct de vedere legat de rolul comisiilor de evaluare a lucrărilor de doctorat, implicit şi de identificarea plagiatului, au declarat, miercuri, surse guvernamentale.

"În prezent, funcţionează mai multe comisii de evaluare a lucrărilor de doctorat, atât la nivel naţional cât şi în jurul universităţilor, iar premierul doreşte să ştie ce rol îndeplineşte fiecare dintre acestea. Totodată, ministrul Curaj trebuie să vină şi cu propuneri de modificare a legislaţiei dacă, în opinia sa, aceasta se impune", au declarat surse guvernamentale.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, săptămâna trecută, că i-a cerut ministrului Educaţiei să "vină cu o analiză cât mai repede" referitoare la acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Petre Tobă, precizând că nu se bazează pe ce îi spune "unul sau altul".

Press One scrie că peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei cu care noul ministru de Interne, chestorul principal Petre Tobă, a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe Militare şi Informaţii sunt copiate ad litteram din lucrări de specialitate sau din referate postate pe internet, fără utilizarea ghilimelelor şi fără a respecta normele naţionale şi internaţionale de citare în opere ştiinţifice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 21:29
any
Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email:[email protected]  

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ