Dacian Cioloş, dezvăluiri despre viaţa personală

| 07 dec, 10:40

Premierul Dacian Cioloş a făcut mai multe dezvăluiri din viaţa personală, în emisiunea lui Robert Turcescu, la Unde TV.

Șeful guvernului a dezvăluit că echipa de fotbal pe care o susţine este Dinamo. Ultima carte pe care a citit-o este „Jurnal" de Mircea Eliade, aflându-se la a doua lectură a cărţii. Cioloş a mai spus că a colecţionat timbre, însă a dăruit unui vecin colecţia sa. Tot de la premier am aflat că ascultă muzică simfonică.

„Muzica preferată mai ales cea simfonica, piese de teatru. Ultima piesă de teatru a fost - Singur în noapte. Cartea pe care o citesc acum pe care am reînceput să o citesc este Jurnalul lui Mircea Eliade, mă inspiră mult”, a dezvăluit șeful guvernului.

Citeşte şi: SECRETUL soţiei lui Cioloş a ieşit la iveală

Soţia premierului este o franțuzoaică - Valerie Cioloș Villemin. Fostul comisar european a cunoscut-o în timpul studiilor de Agronomie în Montpellier. Ea este expertă în domeniul agriculturii, domeniul în care soţul său a fost comisar european. Cioloș a povestit cum s-au cunoscut întrun interviu acordat revistei VIP în 2007.

„Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul”, spunea Cioloș. „Ne dorim copii, însă, până acum, am fost numai pe drumuri, fiecare în direcții diferite”, spunea el tot atunci.

Într-un interviu pentru „Adevărul” din 2011, bunicul de 90 de ani al lui Dacian Cioloș povestea că a învățat-o pe Valerie să pună ceapă. „Am învățat-o și pe franțuzoaică să pună ceapă”, a declarat acesta.

Cioloș a copilărit în satul bunicilor, la Pericei, în Sălaj, cunoscut pentru culturile de ceapă și pentru „singurul monument” din țară dedicat cepei.

Într-un interviu acordat Revistei ”Sinteza” în prima-vara lui 2014, Cioloș povestea: „Îmi plăcea atât de mult să traiesc acolo, să lucrez cu bunicii la câmp, că pentru mine școala întrerupea vacanțele, nu vacanțele școala. Și n-a existat vacanță pe care să nu mi-o petrec la bunici, la câmp. Acolo mă simțeam eu împăcat”.

Mai multe, pe evz.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 20:28
MIRELA
colaborare
Cum sa castigi bani
online! Lansarea anului! Profita si tu acum de
un curs online si GRATUIT care te invata repede si simplu
cum sa castigi bani online! Lectiile sunt clare si cu multe
explicatii. Le primesti gratuit pe email. Invata si tu
gratuit cum sa castigi bani online! Cand te intereseaza cu
seriozitate, cere informatii la adresa de email: [email protected]
08 dec, 17:19
Mirela
anunt
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
07 dec, 21:29
sorin
Castiga bani lucrand acasa!
Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de email: [email protected]
07 dec, 21:27
any
Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email:[email protected]  
07 dec, 13:28
paula
Castiga bani online
Daca esti perseverent, hotarat si dornic sa-ti schimbi radical viata, vino in echipa noastra si vei avea numai de castigat.Numai noi insine ne putem construi o viata mai buna. sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, un proiect unic in tara si nu numai.NU este necesara niciun fel de experienta. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe email.
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la adresa de email: zvetlana_paula92@yahoo.,com
Te asteptam cu drag!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ