Ministrul Afacerilor Interne, despre incidentul de la unitatea mobilă ATI de la Marius Nasta: ”Nu a fost vorba de incendiu!”

| 22 feb, 09:02

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat luni, referidnu-se la incidentul de duminică seară, de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, că din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu.

 

”Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu”, a declarat ministrul.
Bode a precizat că nimeni nu a fost rănit.
El a adăugat ă a văzut un prim raport realizat pe baza datelor culese până în prezent, dar că aşteaptă raportul final.
Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă „cu forme severe” ale COVID-19, au fost transferaţi în spitalul.
Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că a fost un incident minor, dar că a fost o ”sperietură mare”, că pacienţii sunt cu toţii în regulă, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.
Reprezentanţii ISU au afirmat că în habitaclu, unde erau pacienţii nu a pătruns ”nici abur, nici fum”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ