Ministrul Agriculturii: În România, în ultimii cinci ani de guvernare, s-au scos 35 de miliarde de euro cu camionul

| 01 apr, 10:49

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat într-un interviu pentru ZF, că peste tot, cei mai mulţi bani se fac în afaceri cu statul, dar că diferenţa dintre corupţia din Vest şi cea din România este că străinii nu scot banii din ţară.

„Eu (în Vest – n.r.), când fac o afacere cu statul şi câştig, să zic, un milion de euro, eu banii ăia nu-i duc într-o ţară străină, să-mi iau casă sau să-i pun în cont, ci îi păstrez în Belgia (destinaţie generică – n.r.) şi fac o afacere, o firmă, o făbricuţă, şi dau şi la amărâtul ăla să mănânce o pâine. Voi scoateţi banii din ţară, şi - îmi spunea el (un interlocutor care i-a relatat povestea – n.r.) - s-au scos în ultimii 5 ani de guvernare, de pe vremea lui Băsescu - că aşa era atunci, nu că ar fi alţii mai procopsiţi ca alţii. Nu! Toţi sunt români, toate partidele, să fim clari. S-au scos 35 de miliarde (de euro) din România, îmi supuneau băieţii, confidenţial; din România, cu camionul, s-au dus în Elveţia“, a declarat Irimescu.

Ministrul a sârnit o serie de controverse în ultimele zile, prin declarațiile sale. Acesta a afirmat, printre altele, că este nevoie de o sporire a controalelor la produsele care intră în țară pentru că aici vin multe impor­turi aflate la limita perioadei de ga­ran­ţie sau chiar expirate.

Ministrul Agriculturii: În Vest, când se face o afacere cu statul, banii rămân în țară. În România, în ultimii cinci ani de guvernare s-au scos 35 de miliarde de euro, cu camionul, și s-au dus în Elveția

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ