Ministrul Alexe: ”România are şansa ca la parlamentare să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD”

| 28 aug, 18:00

Ministrul Mediului, deputatul PNL Costel Alexe, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că are convingerea că moţiunea de cenzură a PSD nu va trece luni în Parlament, menţionând că la alegerile parlamentare "România are şansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic".

 

"Cred că nici preşedintele PSD nu şi-a calculat foarte bine paşii pentru această moţiune, nu a mai aşteptat decizia Curţii Constituţionale. Pe ultima sută de metri, Ciolacu a afirmat pe pagina de Facebook că moţiunea va fi dezbătută şi votată luni. Ulterior s-au întâlnit birourile permanente reunite ale Camerei şi Senatului. Şi eu şi ceilalţi colegi ai mei din Cabinet suntem încrezători că acest Guvern va rămâne în continuare. Important este că România are şansa ca la alegerile parlamentare din decembrie să scape pentru totdeauna de acest partid toxic şi de această majoritate toxică din jurul PSD", a afirmat Costel Alexe, liderul PNL Iaşi.
Candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, Alexe a susţinut că PNL are mari şanse de câştig şi pe plan local.
"Astăzi PNL este creditat, aşa cum o spun cercetările sociologice, cu prima şansă la alegerile locale. Sunt convins că acelaşi lucru se va întâmpla şi în alegerile parlamentare din 6 decembrie, dacă vor fi ţinute. În nouă luni de zile Guvernul Ludovic Orban a demonstrat că are soluţii pentru economia românească. Moţiunea PSD va pica. Calculul hârtiei arată acest lucru. PSD nu a prezentat faptul că are voturile necesare pentru a trece moţiunea", a mai spus ministrul Costel Alexe.
Prezent la conferinţa de presă, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat la rândul său că are convingerea că moţiunea nu va trece.
"Nu am emoţii. Voi fi în Germania, la întâlnirea cu miniştrii Agriculturii. Voi pleca de duminică, dar nu am emoţii", a spus Adrian Oros, potrivit Agerpres.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ