Ministrul Apărării Naționale, vizită la răniții din Colectiv internați la Bruxelles

| 21 ian, 21:07

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, i-a vizitat, joi, pe pacienții români grav răniți în incendiul din clubul Colectiv care sunt internați în Spitalul Militar 'Regina Astrid' din Bruxelles, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MApN, ministrul Mihnea Motoc i-a asigurat pe românii aflați la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituția medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanților militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.

Ministrul Motoc s-a întâlnit cu medicii și conducerea spitalului, care i-au prezentat o informare cu privire la evoluția stării de sănătate și stadiul procesului de recuperare a pacienților.

"Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar 'Regina Astrid', precum și unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost tratați pacienții români, supraviețuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015", menționează MApN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ