Ministrul Energiei, chemat în Parlament, pentru a prezenta impactul OUG 114 asupra sistemului energetic din România Citeşte

| 05 feb, 13:56

Ministrul Energiei, Anton Anton a fost chemat în Parlament, pentru a prezenta impactul Ordonanţei 114, care a introdus taxa pe lăcomie şi taxarea companiilor din energie şi comunicaţii, asupra sistemului energetic din România.

Solicitarea a fost făcută în comisia pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaţilor şi a fost anunţată de deputatul PNL Virgil Popescu. „Astăzi am votat, în unanimitate, să îi îl invităm pe ministrul Energiei – Anton Anton, la o discuție pe marginea impactului pe care îl are și îl va avea OUG 114 asupra sistemului energetic din România! Dezbaterea se va organiza peste 2 săptămâni la Comisia pentru Industrii și Servicii! Eu îi voi propune domnului ministru să își convingă colegii din Executiv să abroge OUG 114, pentru că NIMENI nu are are nimic de câștigat!”, a scris Popescu, pe Facebook. El a precizat că „OUG 114 riscă să bage în mormânt sistemul energetic românesc, şi nu ne putem permite asta”. „E în joc securitatea națională a României!”, a spus el.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ