Ministrul Finanțelor anunță creșterea pensiilor la 1 septembrie: Propunerea mea este 10%

| 29 iun, 23:08

 

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat luni seară, la Digi24, că susține majorarea pensiilor cu 10% de la 1 septembrie. El spune că astfel vor rămâne bani și pentru investiții.

 

 

 

„Vom crește pensiile, dar vreau să alocăm mai mulți bani pentru investiții, să avem o economie care poate plăti pensii”, a declarat Florin Cîțu la Digi24.
El spune că sunt mai multe scenarii de majorare, „fiecare cu riscul aferent”, și a precizat că varianta pe care o propune el este de 10%.
„Propunerea mea este 10%, să avem bani și de alocații, și de investiții. Efortul va fi de 10 miliarde de lei doar pe ultimele 4 luni ale anului”, a mai afirmat Florin Cîțu.
El a completat că pentru pensii există bani alocați de la buget, în schimb pentru creșterea alocațiilor copiilor nu sunt bani prevăzuți.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ