Ministrul Finanţelor, critici de la „centru" pentru modul în care a împărţit banii din buget: Una am stabilit, alta a făcut

| 24 ian, 15:39

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat marţi de către premierul Sorin Grideanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru modul în care a gestionat elaborarea proiectului de buget pe anul 2017, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu i-au chemat, pe rând, pe unii dintre miniştrii cabinetului, aflaţi în Bucureşti, la sediul PSD din Băneasa, pentru a discuta în mod informal despre bugetele ministerelor pe care le conduc. Până la această oră, la sediul din Băneasa au ajuns miniştrii Şerban Valeca, Adriana Petcu, Marius Dunca, Andreea Păstârnac, dar şi Daniela Pescaru, secretar de stat în ministerul de Finanţe.

Şeful Executivului, Sorin Grindeanu, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au arătat însă nemulţumiţi de felul în care a fost gestionată elaborarea proiectului de buget, criticându-l pe ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, au declarat surse politice.

 

Liviu Dragnea a declarat luni seara că „şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. (...) Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia".

Tag-uri: viorel stefan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ