Ministrul Florian Bodog: Rata vaccinării a crescut de patru ori în ultimele două săptămâni

| 04 aug, 13:50

Ministrul Sănătăţii Florian Bodog a declarat vineri, la începutul şedinţei de guvern, că rata vaccinării a crescut de patru ori în ultimele două săptămâni, premierul Mihai Tudose apreciind că rezultatele campaniei pro-vaccinare sunt "spectaculoase".

"Rezultatele campaniei sunt cuantificabile în nişte cifre pe care ministrul Bodog le va prezenta în perioada următoare. După părerea mea, sunt spectaculoase, după o săptămână", a declarat premierul Mihai Tudose, la începutul şedinţei de guvern.

Ministrul Bodog a spus că cifrele vor fi prezentate săptămâna viitoare, însă în ultimele săptămâni rata vaccinnării a crescut de patru ori.

"În ultimele două săptămâni rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori. Vom avea cifre absolute la începutul săptămânii viitoare, când toate datele vor fi descărcate în registru", a declarat Bodog.

Tag-uri: Bodog
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ