Ministrul Ilan Laufer s-a răzgândit: Înscrierea în Programul Start-Up Nation nu se prelungește

| 13 iul, 11:18

Înscrierea în programul Start-Up Nation nu se va prelungi până la 28 iulie, așa cum a anunțat miercuri după-amiază pe Facebook ministrul de resort, Ilan Laufer, astfel că sesiunea de depunere a candidaturilor se va încheia vineri, 14 iulie, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanții ministerului.

"Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesați de înscrierea în program pot depune dosarele online ca și până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20:00 ", a scris ministrul, pe Facebook. 

Ulterior, el a șters postarea și a adăugat altele două, în care își exprimă dezamăgirea cu privire la reacțiile primite în mediul online ca urmare a intenției de prelungire a perioadei de înscriere. 

Numeroși interlocutori îi reproșează lui Laufer, pe Facebook, că antreprenorii care s-au grăbit să se înscrie în termenul-limită vor fi dezavantajați, întrucât au avut mai puțin timp la dispoziție pentru a-și pregăti proiectul față de cei care ar fi urmat să se înscrie în următoarele două săptămâni. 

Laufer le-a răspuns că ia în calcul o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. 

"Dragi prieteni, nu m-am așteptat la o asemenea reacție. Dorința mea a fost ca toți ce care doresc să se înscrie în programul StartUp Nation să aibă o șansă egală și să finanțăm cât mai multe proiecte. Încă nu s-a publicat anunțul pe site, deci nu este oficial! Mâine voi avea o dezbatere cu reprezentanții mediului de afaceri și iau în calcul și o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o șansă și celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC!", a postat ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ