Ministrul Muncii admite că SALARIILE VOR SCĂDEA după transferul contribuțiilor sociale

| 05 oct, 10:29

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a catalogat protestele sindicatelor, care au avut loc miercuri, drept ”dubioase”. Referitor la trecerea contribuției de la angajator la angajat, aceasta a dat asigurări încă o dată că acestea nu vor duce la scăderea salariilor.

Salariile nu scad sub nicio formă, ba chiar cresc, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

”La salariile minime, vom obligă fără probleme angajatorul să plătească contribuțiile datorate de angajat. La salariile mari va fi nevoie să introducem o normă tranzitorie care să regleze acest lucru. Angajatul nu va merge niciodată să plătească la ghișeu. Tot angajatorul va plăți contribuțiile”, a precizat ministrul, la Antena 3.

Totuși, aceasta a mărturisit că nu poate garanta că unii patroni nu vor reduce salariile. ”Nicio lege nu este perfectă. Nu putem garanta că mâine un patron nu va reduce salariul”, a spus ea.

Despre protestele sindicatelor, Vasilescu a firmat că ”i se par dubioase”. ”Cum poți să ieși în stradă când salariile se măresc?! Mi se pare dubios”, a afirmat aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ