Ministrul Muncii, anunț despre plata pensiilor

| 12 feb, 09:53

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarant că luna aceasta nu vor fi probleme cu plata pensiilor. Ministrul nu a mai fost atât de sigur pe el atunci când jurnaliștii l-au întrebat dacă există banii necesari pentru luna martie.

"Ne-am asigurat că avem pentru luna ianuarie şi februarie că avem sumele necesare plăţii pensiilor, indemnizaţiilor", a spus ministrul.

Întrebat de jurnalişti care va fi situaţia în martie, Marius Budăi a răspuns: „Vom vedea. Dar ne vom asigura, cu siguranţă cum am cerut în ianuarie majorarea la fracţia de 1/12, am primit aceste sume, am putut acorda aceste subvenţii, nu am fost în impas până în acest moment".

Ministrul Muncii a avut un mesaj la fel de liniştitor privind banii alocaţi în buget pentru persoanele cu dizabiltăţi: „În marea lor majoritate au înţeles că aceste sume nici nu se pune problema să nu fie în buget. Se spune exact cum se face echilibrarea bugetului, nu sunt probleme. E un articol în buget care spune că se plătesc cu prioritate", transmite rtv.net.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ