Ministrul Răzvan CUC e sigur pe el: Până la sfârşitul anului vom inaugura 90 de kilometri de AUTOSTRADĂ

| 28 iul, 15:34

Prezent vineri pentru a inspecta un şantier din Arad, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că îşi va respecta angajamentul privind numărul de kilometri de autostradă care vor fi daţi în folosinţă în 2017, şi anume 90 de kilometri.

”Am spus că până la sfârşitul anului vom inaugura 90 de kilometri de autostradă. Primii 15 i-am dat în folosinţă pe Lugoj-Deva lotul II, urmând să deschidem loturile III şi IV Sebeş-Turda, loturile III şi IV Lugoj-Deva şi intrarea în Bucureşti pe cei trei kilometri. Am discutat cu constructorii şi fiecare şi-a asumat termenele, dar vreau să văd că se respectă şi din punct de vedere al calităţii”, a spus ministrul.

Totuşi, Răzvan Cuc a declarat că a fost săptămâna trecută în inspecţie pe unele şantiere şi a fost dezamăgit de mobilizarea pe care a găsit-o în locaţiile de lucru respective.

Ministrul a adăugat că până în acest moment au fost lansate licitaţii pentru construirea a 300 de kilometri de autostrăzi, din cei 800 de kilometri pentru care s-a angajat să lanseze procedurile în acest an.

Tag-uri: Razvan Cuc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ